Go To Top

Ochrana osobných údajov a informácie o súboroch cookies

Dodržiavame Zákon Slovenskej republiky č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a nariadenie Európskej únie o ochrane osobných údajov GDPR.

Základné informácie ohľadom ochrany osobných údajov

Ochrana vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Politika realitnej agentúry Bc. Dáša Vlková - GRAND-REALITY je založená na princípoch rešpektovania a ochrany návštevníkov našich webových stránok (www.grand-reality.sk). Účelom tejto politiky ochrany osobných údajov je informovať vás o tom, aký typ údajov zbierame a ako s nimi nakladáme. Realitná agentúra Bc. Dáša Vlková - GRAND-REALITY zhromažďuje identifikovateľné informácie o jednotlivých návštevníkoch len vo forme kontaktných formulárov na webovej stránke (meno, e-mail, telefónne číslo), a to len vtedy, ak sa návštevník webovej stránky dobrovoľne rozhodne využiť kontaktný formulár. Aj keď sa nám rozhodnete poskytnúť vaše údaje, budeme ich držať v tajnosti a neposkytneme vašu adresu elektronickej pošty, prípadne telefónne číslo a meno, žiadnym tretím stranám.
 
Pri návšteve webovej stránky www.grand-reality.sk zhromažďujeme niekoľko základných informácií, ktoré však jednoznačne neidentifikujú jednotlivých návštevníkov. Sú to informácie len o počte návštev, ktoré sekcie webovej stránky boli navštívené a na ako dlho, odkiaľ návštevníci pochádzajú a aké ISP používajú. Zhromaždené informácie používame na vylepšenie kvality našej webovej stránky a vylepšenie obsahu poskytovaných informácií. Taktiež sa pomocou týchto informácií neustále snažíme vylepšovať váš zážitok z návštevy našej webovej stránky, aby bolo jej použitie čo najefektívnejšie.

Odkazy na iné webové stránky

Prosíme, vezmite na vedomie, že pokiaľ kliknete na odkaz, ktorý smeruje na webovú stránku tretej strany, budete podliehať politike ochrany osobných údajov danej stránky. Realitná agentúra Bc. Dáša Vlková - GRAND-REALITY podporuje ochranu súkromia v sieti Internet, avšak nie je zodpovedná za činy tretích strán. Pri návšteve akejkoľvek webovej stránky, vám odporúčame, prečítať si politiku ochrany osobných údajov predmetnej webovej stránky.

Súhlas na získanie informácií, ktoré jednoznačne neidentifikujú užívateľa

Návštevou našej webovej stránky súhlasíte s tým, aby realitná agentúra Bc. Dáša Vlková - GRAND-REALITY zhromaždila informácie, ktoré sú uvedené v tomto dokumente. Ak realitná agentúra aktualizuje tieto pravidlá na ochranu osobných údajov, vykonané zmeny budú publikované na tejto stránke. Aby ste vždy mali prehľad o tom, ktoré osobné údaje zhromažďujeme a ako ich používame, odporúčame vám pravidelne navštevovať túto stránku.

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookies. Je to bežná prax väčšiny webových lokalít.

Čo sú súbory cookies?

Súbor cookies je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú napr. prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookies?

Tento web používa súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení, kontaktných údajov a údajov pre nevyhnutnú funkcionalitu webovej lokality.

Ako kontrolovať súbory cookies?

Súbory cookies môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia, podrobnosti si pozrite na stránke www.aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookies uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookies?

Používanie súborov cookies je možné nastaviť pomocou vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookies automaticky prijíma už v úvodnom nastavení. Jednotlivé návody nájdete tu:

handshake-2056023 1920

 

Odmena Pre Vás

Chcete si privyrobiť? Máte zaujímavé informácie o novo predávanej nehnuteľnosti? Ak áno, kontaktujte nás.

Viac info...

Užitočné informácie

Pravidlá pre získanie hypotekárneho úveru, rok 2018. Aktuálne finančné informácie a právne poradenstvo.

Viac info...

REALITNÝ BLOG

Blog realitnej agentúry. Pravidelne každý mesiac rôzne zaujímavé články o realitách, bývaní a inšpiráciách.

Čítať blog...
Detail Na predaj rodinný dom s garážou a záhradou v meste Skalica • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Cena : 239 000 €
Detail Na predaj rodinný dom s garážou a bazénom v meste Skalica • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Cena : 275 000 €
Detail Na predaj pozemok vhodný na výstavbu domu v meste Skalica • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Cena : 54 900 €
Detail Na predaj exkluzívny rodinný dom s krytým bazénom v Skalici • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Cena : Kontaktujte nás
Detail Na predaj zabehnutá štýlová reštaurácia s areálom v obci Kopčany • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Cena : Kontaktujte nás
Detail Na predaj ovocný sad, vinohrad a vinohradnícky dom v Skalici • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Cena : 81 600 €
Detail Na predaj historická budova v priamom centre Skalice • ZĽAVNENÉ • Cena : 249 000 €
Detail Na predaj novostavba - budova poľovníckej predajne a bytu v Skalici • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Cena : Kontaktujte nás
Detail Na predaj veľký rodinný dom v lukratívnej časti Skalice • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Cena : Kontaktujte nás
Detail Na predaj nový vinohradnícky dom v meste Skalica • ZĽAVNENÉ • Cena : 129 900 €